KHAS UNTUK ANDA YANG INGIN JANA PASIF INCOME KONSISTEN SETIAP BULAN

PANDUAN MUDAH JANA PASSIVE INCOME SEHINGGA RM100K DI ETSy

SAYA AJAR ANDA BAGAIMANA SAYA SPEND 2-3 JAM SAHAJA UNTUK MENJANA SEHINGGA 100K PASSIVE INCOME DI ETSY!

dari doktor ke usahawan digital

ADAKAH ANDA SALAH SEORANG YANG MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI?

Dah ada kerja, tapi komitmen tinggi setiap bulan. Nak bisnes tapi taknak berhenti kerja!

Jangan risau. Students saya dari pelbagai latarbelakang. Dengan menggunakan teknik yang saya ajar dalam EM, mereka mampu membuat passive income walau hanya buat secara sambilan!

Nak Nak buat bisnes, tapi nak kena jaga anak. Tak sempatlah..

Itu sebabnya anda WAJIB sertai saya! Saya ajarkan cara untuk anda dapatkan sales masuk tak henti walaupun sedang tidur! 

Buat bisnes macam-macam. Tapi asyik tak jadi je. Stok berlambak! rugi je

Buat bisnes di Etsy tak perlu pun ada stok. Hanya perlu skill sahaja dan saya akan kongsikan bagaimana nak kembangkan skill untuk jana income yang anda sendiri tak dapat bayangkan!

Saya tak pandai design. Nak upah designer, mahal la pulak..,terlalu mahal

Di EM, yang tak pandai design pun boleh buat sales! Bukan itu sahaja, anda akan dapat macam-macam BONUS PERCUMA yang boleh bantu anda buat design macam pakar!

JIKA YA, Anda WAJIB sertai Etsy Masterclass Bersama saya!

Di Etsy Masterclass, saya kongsikan cara dan trick RAHSIA untuk anda jana income 4 angka sebulan secara konsisten!

Usaha SEKALI, untung BERKALI-KALI!

Khas untuk usahawan produk digital atau online seller,

Nak tak kalau order masuk NONSTOP?

Kadang-kadang waktu tengah tidur, waktu pergi bercuti, dan waktu spend time dengan family pun ada je bunyi kachinggg!!

Nak tak kalau spend 2-3 jam untuk dapatkan sales yang boleh bagi pulangan berkali-kali?

Kalau nak, maka Etsy Masterclass adalah jawapannya!

Macam-macam teknik dan rahsia yang anda boleh belajar untuk tingkatkan sales anda!

Ini sebabnya…

SEDIKIT PENGENALAN

Hi, saya Dr Anys, Teacher Etsy Anda!

Saya juga pernah mengalami masalah seperti anda kerana saya seorang DOKTOR SEPENUH MASA yang sangat sibuk setiap hari.

Saya juga seorang ibu yang mempunyai ANAK YANG MASIH KECIL. Sibuk di tempat kerja dan sibuk juga menguruskan rumah tangga.

TAK SEMPAT NAK BERNIAGA, NAK SIMPAN STOK LAGI..

Kadang-kadang balik rumah hanya ingin berehat sahaja!

Tapi dalam hati teringin nak berniaga..
Teringin juga nak buat duit tambahan..
Tapi nak bekerja dari rumah sahaja.
Sambil-sambil jaga anak dan dalam masa yang sama kualiti kerja hakiki tidak terabai!

Saya dah cuba MACAM-MACAM bisnes!
Tapi semua tak menjadi. Semua separuh jalan. Sehingga akhirnya saya jumpa bisnes di ETSY dan hidup saya terus berubah!

Saya tak perlu lagi menjual produk fizikal..
Saya tak perlu lagi pening tentang stok jualan..
Saya tak perlu lagi mengeluh tak ada masa..
Saya tak perlu risau dengan komitmen kerja hakiki..

Saya dah jumpa RAHSIA dan TEKNIK PALING MUJARAB untuk saya buat BERIBU SALES walaupun dalam keadaan yang SIBUK!
Even sampai sekarang pun masih lagi masuk order walaupun itu adalah produk tahun lepas!

Kerana itulah saya NAK SANGAT berkongsi teknik dan rahsia ini kepada anda juga!

As seen in:

NAK TAK SAYA AJARKAN STEP-BY-STEP BUAT BISNES DI ETSY DARI BASIC SEHINGGA ADVANCE

DARI ZERO KEPADA HERO! DARI KOSONG SIDE INCOME KEPADA RIBUAN RINGGIT SEBULAN?

RAMAI YANG SUDAH MENDAPAT MANFAAT DARI ETSY MASTERCLASS!

Saya telah bantu lebih 3000 usahawan digital mendapatkan sales dengan hanya menjual produk digital secara online. 

Ada surirumah, guru, ahli farmasi, doktor, pelajar dan ramai lagi yang telah dapat berjaya buka shop digital dan menjual di Etsy dengan teknik-teknik yang mereka belajar di Etsy Masterclass.

dr anysnadhilah etsy masterclass feedback

sudah menjana income 4 angka secara konsisten dari 2020 hingga sekarang! 👩🏻‍🔬

Saya mula mencipta dan menjual produk di Etsy ni pada tahun 2020 

..dan sehingga sekarang saya masih menjana konsisten RM4k-9K sebulan ..

..tanpa bersusah payah setiap bulan.

..Usaha saya hanya pada 6 bulan pertama..

tak kreatif lansung 🙅🏻‍♀️

Saya bukanlah orang yang kreatif. 

..Saya juga seorang yang introvert. 

..Kalau boleh nak berbisnes tanpa tunjuk muka ni! 

..Dan saya tahu, ramai orang seperti saya dan ingin berbisnes! 

..Disebabkan itulah, saya cipta satu BLUEPRINT untuk anda belajar 

..Langkah demi  Langkah untuk menjana passive income di Etsy!

ini result saya sendiri👇🏻

Saya juga telah produce 30+ modul lain antaranya..

Ada banyak lagi..

dan semua itu anda akan belajar di

˗ˏˋ etsy masterclass ˎˊ˗

Apa yang anda akan dapat selepas pembayaran?

INFO LENGKAP A-Z!

Anda hanya perlu fokus energi anda 2-3 jam sehari sahaja, dan anda boleh nikmati hasil dengan passive income setiap bulan! Menarik bukan?

success story

gazilion student yang berpuas hati dengan etsy masterclass ini

Imagine the Possibility

$149 value

Bonus Title Name Goes Here

Lorem ipsum dolor sit amet tellus consectetur adipiscing elit dictum gravida lobortis urna porttitor.
$99 value

Bonus Title Name Goes Here

Lorem ipsum dolor sit amet tellus consectetur adipiscing elit dictum gravida lobortis urna porttitor.
$79 value

03. Bonus Title Name Goes Here

Lorem ipsum dolor sit amet tellus consectetur adipiscing elit dictum gravida lobortis urna porttitor.

ORDER MASUK SIANG MALAM WALAUPUN TENGAH TIDUR..

Sepanjang saya berbisnes di Etsy, saya jumpa ramai Etsy Seller yang menjual tanpa hala tuju.

Tidak tahu niche, tak tahu cara nak buat market research, limited idea dan macam-macam lagi.

Kenapa nak BAZIRKAN MASA anda berniaga di Etsy tanpa hala tuju jika anda boleh jadi ETSY EXPERT dengan Etsy Masterclass?

STOP BUANG MASA! Grab peluang SEKARANG! 🔥

Title of the document

Ini adalah 3 MODUL yang anda akan belajar selama 2 jam di Etsy Masterclass!

FIRST – 3 MODULE DALAM BENTUK VIDEO SENANG FAHAM..

Chapter 1 : Landing Page

Buka dan optimumkan kedai Etsy pertama anda

Chapter 2 : Facebook Ads

Melonjakkan Trafik Etsy

Module 3

Petua Untuk Meningkatkan Pendapatan Berganda

DAFTAR etsy masterclass SEKARANG!

REZEKI BERGANDA! TAWARAN MENARIK UNTUK ANDA! Kita ada nak bagi BONUS LAGI!!

Bonus 1 : Etsy Masterclass Ebook

Bonus 2 : 99+ Idea Produk Digital

Bonus 3 : 25+ Video Pendek Sesi Soal Jawab Etsy

Bonus 4 : Group Support dalam FB Group

ada lagi !
Bonus 5 : Group Support dalam FB Group

BONUS SAHAJA DAH BERNILAI RM997!

Title of the document

Cuba anda ambil masa untuk fikir...

Itu belum lagi kalau anda upah orang set upkan Etsy Shop anda.

Cuba bayangkan jika anda upah orang berapa banyak anda akan habis?

Content Creator RM2500
Digital Marketer RM3500
Web Designer RM2500
Business Analyst RM3500

TAK PERLU MEMBAZIR! ANDA BOLEH JIMAT SEHINGGA RMXXXX DENGAN HANYA JOIN ETSY MASTERCLASS BERSAMA SAYA YANG HANYA BERNILAI RM100 SAHAJA! JIMAT BANYAK BUKAN?!

Bukan setakat jimat, tapi skill yang anda akan belajar boleh bantu anda berniaga di platform lain juga dan boleh guna berulang kali! Jadi jangan tangguh2, daftar segera!

akhir sekali..

Apa yang anda boleh expect lepas habis course ni?

281/300 yang tinggal! 85%
bonus
RM2500
bonus
Monthly live coaching sessions
bonus
bonus

HANYA UNTUK 100 USAHAWAN YANG SERIOUS NAK EXPAND BUSINESS

Tiba masa anda untuk bina "side income" dan tidak bergantung kepada satu income sahaja.

Tapi... bonus ni terhad ya!
hanya untuk 100 yang terawal !

kelas ini sesuai untuk..

ini adalah semuanya yang anda akan dapat dalam etsy masterclass

semua ni, anda akan dapat..

modal berbaloi

One-time payment of

rm127

beli sekarang

Terhad untuk 50 orang terawal sahaja

Who is this for

Dipercayai lebih 3000+ students sekitar Malaysia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras bibendum cursus interdum. Suspendisse imperdiet metus feugiat lectus fringilladapibus mollis.

FAQs

You Asked, We Answered

soalan lazim

Ini bukan kelas LIVE. Ini adalah kelas dalam bentuk video. Setelah pembayaran berjaya, anda boleh terus akses kelas. Tidak perlu tunggu tarikh tertentu untuk join kelas.

Untuk pengetahuan anda, ini bukan kelas LIVE. Ini adalah kelas dalam bentuk video. Setelah pembayaran berjaya, anda boleh terus akses kelas. Tidak perlu tunggu tarikh tertentu untuk join kelas.

Cara setup shop Etsy dari A sampai Z, Cara buat market research & decide niche Etsy shop anda, Cara dapatkan sale untuk kedai pertama anda di dalam ETSY! dan banyak lagi

Saya tidak menjaminkan income atau duit, rezeki adalah adalah kerja tuhan, tetapi saya boleh jamin anda akan berpuas hati dengan ilmu pengetahuan tentang bisnes Etsy yang diberikan. 

Ya! Support group disediakan di dalam Facebook & Telegram. Jadi selepas anda akses akaun kelas anda, jangan lupa join support group tau untuk submit homework dan bertanya soalan. Support hanyalah melalui GROUP. Sebarang soalan perlu diajukan dalam group. No private message will be entertained.

Setelah pembayaran berjaya, sila semak email anda. Anda akan mendapat email yang memberi arahan untuk anda setup akaun kelas anda. Setelah anda setup akaun, anda boleh menonton kelas yang disediakan dalam bentuk video.

Jika saya sudah mempunyai shop tetapi buntu atau tidak tahu bagaimana cara bermula bisnes produk digital di Etsy , kelas ini untuk anda.

Kelas ini lebih fokus kepada beginner, Jika anda sudah ada sale, saya cadangkan anda untuk join membership saya dimana saya mengajar ilmu Etsy dengan lebih mendalam.
Walaupun begitu, sudah ramai yang mendapat sale hanya dengan Etsy masterclass ini.

© FEMALE CEO LEGACY |  TERMS & PRIVACY POLICY  |  DR ANYS NADHILAH