selamat datang !

mula & bina bisnes etsy anda dengan berjaya hari ini

Hai, saya Dr Anys. Anda ingin mulakan dan bina empayar Etsy anda sendiri? Anda di tempat yang betul! Saya akan guide anda satu persatu langkah untuk anda mulakan bisnes Etsy dengan mudah.

JOM JOIN MASTERCLASS ASAS DI BAWAH

belajar asas berbisnes di Etsy

Berbekalkan pengalaman saya menjana income di Etsy secara konsisten di Etsy walaupun sibuk bekerja sebagai doktor, saya compilekan semua ilmu yang saya tahu dari A hingga Z tentang asas-asas Etsy, Canva dan PLR yang anda perlu tahu. Sangat sangat sesuai untuk beginner!

Ada TIGA kelas kesemuanya 👇🏻

01

Canva MasteRclass

 Canva Masterclass adalah kelas untuk mereka yang belum tahu menggunakan Canva atau belum familiar cara design di Canva. Selepas join kelas ini, anda akan lebih konfiden design di Canva untuk jual template Canva di Etsy. 

02

ETSY
MasteRclass

Etsy Masterclass pula adalah kelas yang anda mengajar anda step by step cara setup shop di Etsy, cara pilih kategori yang menguntungkan, cara upload produk, Etsy SEO dan cara mendapat sale di Etsy.  

03

PLR
MasteRclass

Disebabkan oleh ramai yang tanya saya, bagaimana cara mencipta ‘done for you ebook’ iaitu produk yang saya jual di Etsy yang hotselling-LARIS seperti goreng pisang, jadi saya hasilkan kelas PLR ini untuk terang selok belok PLR.

KEPADA YANG SUDAH ADA SHOP ETSY ATAU SUDAH JOIN KELAS ETSY..

BERSEDIA UNTUK NEXT LEVEL?

Jom join Etsy membership dan belajar ilmu Etsy dengan lebih mendalam untuk mendapat sale yang berterusan.

Ramai yang sudah mendapat sale bertubi-tubi dengan berkat usaha dan ilmu yang ditimba. Anda bila lagi?

dalam membership anda akan dapat...

✔ kelas bulanan

✔ template bulanan

✔ design bersama (live)

✔ etsy shop audit