Mari saya bongkarkan..

Rahsia buat duit di Etsy 4-5 angka sebulan

Alhamdulillah saya berjaya capai Rm70k passive income walaupun bekerja sebagai doktor full time.

Kerja buat sekali je tapi untung berkali-kali.

Join Etsy Masterclass untuk belajar buat
4-5 angka sebulan passive income..

Mula angan-angan nak kumpul RM10 ribu simpanan sahaja ..

Terlajak lebih pula..

ini semua hasil jual canva template di etsy ūüėČ

Tak pernah saya sangka, duduk di rumah depan laptop pun boleh jana beribu-ribu sebulan..

Sesuai gilerr untuk introvert. Best bisnes ever !

Adakah anda..

Sedang mencari bisnes untuk buat side income?

Ingin mengumpul duit simpanan untuk masa depan?

Ingin ada duit lebih untuk travel atau membeli barang idaman anda?

Katakan gaji sekarang 3k sebulan, dapat tambah RM 1k-2k sebulan apa salahnya..

Anda selalu guna aplikasi Canva untuk design.. tetapi tidak tahu boleh buat duit dengan menjual Canva template 

Anda kreatif tapi anda tidak tahu mana boleh salurkan kekreativiti anda.. Anda tidak tahu dimana mahu menjual skill anda?

Anda seorang pelajar tetapi mahu mencari part time job yang fleksibel

Anda rasa saingan terlalu tinggi untuk anda mulakan bisnes atau mendapat kerja sebagai seorang designer

Anda bukan designer tapi anda ingin menjana duit sampingan di samping bekerja di pejabat. 

Anda sedang bekerja dan anda boleh luangkan 30 minit sehari untuk bisnes. 

Anda suka design tetapi anda tidak tahu cara bermula

Jika ya..

Etsy adalah jawapan kepada impian passive income anda..

Memperkenalkan
Join Etsy Masterclass selama 2 jam dan belajar semua tips & trick saya yang berjaya buat konsisten 4 angka sebulan PASSIVE income di Etsy walaupun sedang sibuk bekerja di Hospital. 

 Cara setup shop Etsy dari A sampai Z
 ( Hand On ) Рlatest update 2023
 99+ idea produk digital untuk dijual di Etsy 
 Cara buat market research & decide niche Etsy shop anda
 Cara dapatkan sale untuk kedai pertama anda di dalam ETSY! 
 Ketahui bagaimana untuk menjana income secara passive menggunakan ETSY! 
 Ketahui ilmu, trick dan tips daripada the real seller ETSY yang berjaya capai 4 angka secara passively income setiap bulan. 

Proof monthly income saya..

Dah 2 tahun dapat income macam ni sebenarnya..

walaupun kerja full time sebagai doktor..

Apa yang anda akan belajar dalam Etsy Masterclass adalah..

Dalam 2 jam kelas Etsy ini, anda akan belajar..

FASA SATU

 Open & Optimize your first Etsy shop
 Everything about Etsy Fee & Finance
 Steps Upload your first winning products on Etsy
 Anatomy Cover Photo yang bagus & boleh buat sale 
 Cara buat sistem anda sendiri supaya lebih cepat upload produk baru di Etsy
 Key To Success On Etsy based on my experience 

FASA DUA

 Skyrocket Etsy Traffic 
 Etsy Algorithm Explained 
 Extra Etsy SEO Boost 
¬†My experience with Etsy AdsÔłŹ

FASA TIGA

 Tips For Double Revenue 
 My Secret Tricks konsisten menjual di Etsy
 Biggest Mistakes Beginner Do 
 Any Questions 

Mulakan bisnes Etsy pertama anda hari ini walaupun sedang berkerja 8-5!

Akhirnya, ada peluang bisnes yang berbeza...

Tak perlu tunjuk muka. Tak perlu promote kepada sesiapa.

Kerja anda, design Canva templates sahaja~!

Etsy ini adalah bisnes untuk mereka yang..

--> Beginner
--> Freelancer
--> Bekerja 8 - 5 ptg
--> Ibu bapa housewife
--> Extra Income

Usaha sekali, untung berkali-kali..

Saya mula mencipta dan menjual produk di Etsy ni pada tahun 2020 dan sehingga sekarang saya masih menjana konsisten RM4k-9K sebulan ..

tanpa bersusah payah setiap bulan.

Usaha saya hanya pada 6 bulan pertama..
Bayangkan..

Bisnes dari bilik tidur..

saya seorang introvert jadi saya suka bekerja di belakang tabir..
jadi berbisnes di Etsy sangat kena dengan jiwa saya.. 
TUP TUP EMAIL MASUK.. KAACHING!

Best Business Ever ~

tetapi..

Saya tak kreatif.. boleh ke bisnes di Etsy?

Saya pun tak kreatif.. tak ada seni.. dan tak pandai melukis atau mewarna pun! 

disebabkan itu lah..

saya cipta blueprint untuk anda ikuti langkah demi langkah dan buat duit di Etsy

Jangan risau, kita sama sahaja.. 
Dengan pengalaman dan teknik yang saya belajar, saya boleh jana 4-5k sebulan di Etsy dengan menjual Canva template. Jom saya ajar anda teknik saya..

Misi saya adalah..

Membuka peluang dan membantu anda buat passive income di Etsy..

Tapi.. anda perlu tahu, Etsy bukan skim cepat kaya..  & saya percaya dengan hard work.. 

Saya buat kerja terlebih dahulu sebelum saya goyang kaki, menikmati Rm4k-9k sebulan.. Jika anda sanggup buat kerja untuk buat duit melalui passive income ni, jadi bisnes Etsy adalah untuk anda! 

Siapakah saya?

Teacher Etsy Anda

Hai, Saya Dr Anys Nadhilah Saya adalah seorang doktor perubatan, isteri, ibu dan usahawan digital. 

Saya telah membantu lebih 3,000 orang membuat passive income dengan menjual produk digital di Etsy

Saya juga telah menjana hampir Rm100k duit sampingan melalui bisnes side income saya di Etsy. 

Walaupun sibuk bekerja di Hospital, lumrah Etsy yang dapat customer tanpa perlu melekat depan laptop 24 jam, alhamdulillah saya berjana jana Rm1-RM5k sebulan secara konsisten di Etsy.

Saya begitu yakin dengan peluang yang besar berbisnes Etsy, jadi saya mahu mengajak orang lain berbisnes di Etsy juga dengan harapan, saya dapat mengubah nasib mereka yang mahu mengubah nasib diri mereka sendiri. ūüôā Trust me on this!

Join Etsy Masterclass untuk belajar buat
4-5 angka sebulan passive income..

Boleh baca di sini..

Ada soalan lain?

Ini bukan kelas LIVE. Ini adalah kelas dalam bentuk video. Setelah pembayaran berjaya, anda boleh terus akses kelas. Tidak perlu tunggu tarikh tertentu untuk join kelas.
Untuk pengetahuan anda, ini bukan kelas LIVE. Ini adalah kelas dalam bentuk video. Setelah pembayaran berjaya, anda boleh terus akses kelas. Tidak perlu tunggu tarikh tertentu untuk join kelas.
Cara setup shop Etsy dari A sampai Z, Cara buat market research & decide niche Etsy shop anda, Cara dapatkan sale untuk kedai pertama anda di dalam ETSY! dan banyak lagi
Ya! Support group disediakan di dalam Facebook & Telegram. Jadi selepas anda akses akaun kelas anda, jangan lupa join support group tau untuk submit homework dan bertanya soalan. Support hanyalah melalui GROUP. Sebarang soalan perlu diajukan dalam group. No private message will be entertained.
 
Setelah pembayaran berjaya, sila semak email anda. Anda akan mendapat email yang memberi arahan untuk anda setup akaun kelas anda. Setelah anda setup akaun, anda boleh menonton kelas yang disediakan dalam bentuk video.
Jika saya sudah mempunyai shop tetapi buntu atau tidak tahu bagaimana cara bermula bisnes produk digital di Etsy , kelas ini untuk anda.
Kelas ini lebih fokus kepada beginner, Jika anda sudah ada sale, saya cadangkan anda untuk join membership saya dimana saya mengajar ilmu Etsy dengan lebih mendalam.
Walaupun begitu, sudah ramai yang mendapat sale hanya dengan Etsy masterclass ini.

Daftar kelas disini..

embed form

 Ada masalah pembayaran? Beli kelas di Shopee..  KLIK SINI UNTUK KE KEDAI SHOPEE SAYA. 
Anda perlu tunggu 24jam-48jam di Shopee. Jika pembelian di website, anda boleh terus akses setelah payment berjaya.. Sila semak email anda selepas pembelian..